Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Reklamní blok na poznámky a zápisky

Reklamní blok na poznámky a zápisky

Reklamní blok na zápisky a poznámky

Reklamní zápsiník s možností potisku (vašeho loga).

Propagační zápisník je možné opatřit brandingem, ideálně je možné použít tiskovou technologii tampon tisk nebo sítotisk. Obě technologie se na promo předměty ideálně hodí a dobře vyniknou. Zápisník splňuje ekologické trendy způsobem zapisování poznámek. Poznámkový zápisník má 100 listů ve formátu A6. Desky i listy jsou vyrobené z šetrného životnímu prostředí certifikovaného papíru. Reklamní blok na zápisky je zástupcem přírodního minimalistického designu.

Zajímavé předměty s možností vidět online logo jsou na Europegift.eu

  • Rozměr pro reklamní blok: 105 x 145 x 13 mm
  • Materiál na reklamní zápisník: papír
  • Barva: béžová
Reklamní blok
Reklamní blok
Reklamní blok na zápisky
Reklamní poznámkový blok
Reklamní blok na poznámky
Reklamní blok
Reklamní poznámkový blok
Poznámkový reklamní blok

Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.reklamnidary.cz je web plný reklamních předmětů a dárků. Pokud hledáte reklamní dárek nebo pozornost pro Vaše zákazníky nebo kolegy, tak zde se můžete inspirovat. Web je strukturován, tak aby bylo možné si najít předmět, který hledáte.

www.papirovedary.cz – zde najdete praktické pozornosti nejen na kancelářský stůl! Na webu najdete mnoho kancelářských a praktických doplňků, jako jsou diáře nebo bloky s vlastním potiskem. Dále zde najdete papírové desky s individuálním potiskem, reklamní papírové kelímky, případně papírové čepice.

www.expresdary.cz poskytuje expresní dodání reklamních dárků bez potisku do 2-3 dnů. Tedy skvělá volba pro ty, kteří nechtějí na své dary dlouho čekat nebo si samy chtějí předmět vyzdobit či potisknout. Na webu naleznete nejrůznější lanyardy, tašky, voskovky, čepice nebo hrníčky. Zkrátka od všeho trochu tak, aby si vybral opravdu každý.

Reklamni Dary od Societe – YouTube kanál, kde najdete mnoho zajímavých reklamních předmětů a dárků ve formě videa. Na YouTube kanálu společnosti Société najdete inspiraci na reklamní dary a pozornosti, rozhodně neváhejte se na Youtube kanál podívat. Videa dodávají výrobci i pracovníci spolešnosti Société.