Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Kelímky na kafe

Kelímky na kafe

Papírové kelímky na kafe

Kelímky na kafe s možností potisku (vašeho loga).

Reklamní ekologické kelímky na kafe s obsahem 100ml v bílém, přírodním a barevném provedení.

Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o brandu neboli značce. Propagujte svůj brand také pomocí 100% ekologických papírových reklamních kelímků s vlastním potiskem, které budou dokonalým reprezentantem vaší značky!

Rozměr: do průměru 6,3 x 5,6 cm (6,2 x 6,2 cm, 7 x 8 cm)

Obsah: 100 ml

Materiál: 100% recyklovatelný papír

Barva: bílá, přírodní, barevná

Kelímky na kafe

 

 

 

Kelímky na kafe s potiskem

Objednávku online můžete uskutečnit na webu eshop.firemni-reklama.cz


Co potřebujete vědět:

  • Papírové kelímky dodané zákazníkům v zemích EU před 3. červencem 2021 lze prodávat bez štítku. Papírové kelímky, které mají být dodány a prodány v zemích EU po 3. červenci 2021, musí mít štítek. Do 4. července 2022 mohou být kelímky opatřeny štítkem se samolepkou. Štítek musí obsahovat jazyk země, ve které je produkt používán.
  • Označení bude povinné na všech papírových kelímcích, tj. Ať už jsou vyrobeny z lepenky s PE nebo s PLA povlakem.

Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

http://www.papirovedary.cz/, zde najdete praktické pozornosti nejen na kancelářský stůl! Na webu naleznete mnoho kancelářských a praktických doplňků, jako jsou diáře, kalendáře nebo bloky s vlastním potiskem. Dále zde najdete papírové desky s individuálním potiskem, reklamní papírové kelímky a papírové čepice.

Žádný komentář

  1. Pingback: Ekologické papírové kelímky 25.1.2022