Ekologické papírové kelímky

Ekologické papírové kelímky

Ekologické papírové kelímky jsou skvělým nosičem reklamy a budování povědomí o značce. Propagujte své nejnovější nabídky nápojů v kelímcích, které budou dokonalým společníkem vašich nápojů a které budou dokonalým reprezentantem vaší značky!

 
Ekologické papírové kelímky jsou k dispozici již od 500ks v různých velikostech a je na ně aplikován kvalitní a bezpečný potisk při využití certifikovaných materiálů. Vytvořte si stylové a exkluzivní ekologické papírové kelímky.

Hlavní materiál pro výrobu papírových obalů a kelímků je dodáván v té nejlepší kvalitě.
Vysoké standardy pro kontrolu kvality vám zaručí, že vám dodáme ty nejlepší papírové obaly a kelímky.

 

certifikát brc

Vzhledem k tomu, že se jedná o potravinářské obaly, jsou standardy hygieny a kvality výroby velmi vysoké. Kromě certifikátů EMAS, ISO 14001 a ISO 9001 mají kelímky i certifikaci BRC.

Nejpopulárnější jsou 100% ekologické, 100% biologicky rozložitelné reklamní papírové kelímky. 100% ekologické papírové kelímky mají certifikací PAP21 a splňují nejpřísnější kritéria pro recyklaci s papírovým odpadem.

 

 

Paper2PaperVýrobky splňující certifikaci PAP21 mají zespodu umístěné logo Paper2Paper a PAP21.

 

 

Paper2Paper

Paper2Paper

 

Neekologické reklamní papírové kelímkyNeekologické reklamní papírové kelímky s povrchovou úpravou na bázi PE obsahují plast a musí mít dle nařízení (EU) 2020/2151 na sobě umístněné logo „Plast ve výrobku“.

 

Ekologické reklamní kelímky si můžete objednat na eshopu Firemní reklama – zde

Pro všechny kelímky máme v sortimentu odpovídající víčka – standardní i PLA v bílé, černé a přírodní barvě.


V našem sortimentu naleznete i jiný reklamní gastro sortiment s možností potisku

Novinkou jsou papírové salátové misky, které jsou perfektní volbou pro podávání všech druhů studených salátů, rýže, ovoce, sušenek a dalších jídel, svačin nebo dezertů.

papírové salátové misky

  • Papírové salátové misky jsou ve velikosti – 44oz/1300 ml.
  • Minimální objednané množství – 1080 ks.
  • Rozměry:  Výška – 67 mm, Horní průměr – 186 mm, Spodní průměr – 161mm

Papírové salátové misky jsou vyrobeny z kvalitní lepenky s PE potahem. Misky jsou tedy odolné vůči vlhkosti a mastnotě a jsou vhodné pro podávání jídla. Na objednávku jsou k dispozici i plastová průhledná víčka.


Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

http://www.papirovedary.cz/, zde najdete praktické pozornosti nejen na kancelářský stůl! Na webu naleznete mnoho kancelářských a praktických doplňků, jako jsou diáře, kalendáře nebo bloky s vlastním potiskem. Dále zde najdete papírové desky s individuálním potiskem, reklamní papírové kelímky a papírové čepice.