Reklamní deštník

Reklamní deštník

Pro dny deštivé nabízíme revoluční reklamní deštník REVERS, který vyniká nejen svým originálním tvarem, ale také funkčností. Po složení zůstává voda z vnější strany uvnitř deštníku díky invertovanému mechanismu dvojité vrstvy potahu deštníku. To umožní vám i okolí zůstat suché. Navíc deštník má charakteristickou rukojeť, která je velmi užitečná, když potřebujete použít obě ruce. Oboustranný potah deštníku z 190T polyesteru je dostupný v několika barevných variantách. Průměr deštníku je 116 cm a jeho délka 86 cm.

 

 

Když prší, tak skoro všichni používají reklamní deštník, takže v podstatě je každý mrak k něčemu dobrý, Váš deštník může být dobře cílenou reklamou a propagací Vaší značky. Deštníků najdete v nabídce mnoho typů- automatické , průhledné, golfové , čtvercové, bouřkové, větruoddolné i značkové deštníky. Různých rozměrů a barev. Krátká ukázka je zde k dispozici.

Pokud Vás některé z těchto reklamních deštníků zaujaly, neváhejte nás kontaktovat!

www.reklamnidary.cz je web plný reklamních předmětů a dárků. Pokud hledáte reklamní dárek nebo pozornost pro Vaše zákazníky nebo kolegy, tak zde se můžete inspirovat. Web je strukturován, tak aby bylo možné si najít předmět, který hledáte.