Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Reklamní textil na dovolenou

Reklamní textil na dovolenou

Reklamní textil a doplňky na dovolenou

Většina z nás se v létě chystá na dovolenou. Někteří na dovolenou do zahraničí, třeba k moři. Někdo na kola, nebo do hor. A někteří plánují dovolenou v České republice. Každopádně téměř všichni se budou rekreovat a relaxovat. Nezbytné je, se na dovolenou připravit. Představíme Vám zde, proto pár tipů na výbavu na dovolenou.

Bez ohledu na trendy si v létě rádi oblečeme pohodlné oblečení a doplňky, jehož výhodou je klasická kombinace barev a jednoduchých vzorů.

Najdete u nás atraktivní trička, polo-trička, tašky, topy, i šortky . Doplňky v elegantním stylu jsou samozřejmostí.

Určitě se Vám bude hodit praktický ručník z mikrovlákna, nebo nová krásná plážová taška. Během celodenního pobytu na pláži, nebo na koupališti jistě oceníte sluneční brýle a slušivý klobouček v různých veselých barvách. Základem na cestu letadlem je zase vhodné kabinové zavazadlo a také stylová kosmetická taštička. Na dovolenou s dětmi zase zajisté využijete nafukovací míče a jiné předměty vhodné pro hry a kratochvíle.

Všechny tyto nové produkty jsou ideální pro označení potiskem, nebo výšivkou. Každého zajisté osloví Vaše logo na některém z předmětů této letní výbavy.

Reklamní textil a doplňky na dovolenou – Plážový slunečník BEACHCLUB

Plážový slunečník BEACHCLUB: dvoudílný kovový hřídel s otočným kloubem pro nastavení úhlu sklonu dle polohy slunce, kovová žebra, plastovéch špičky, hřídel s integrovaným držákem / spirála z plastu, rozkládací úchyty pro snadné zasazení zemního hrotu, polyesterovýho kryt s odvětrávacím systémem a ochranný povlak proti UV záření.

Pokud Vás některé z těchto reklamních předmětů zaujaly, neváhejte nás kontaktovat!

Firma Société s.r.o. / reklamnidary  s dlouholetými zkušenostmi v oblasti reklamních předmětů je tu pro Vás! 
Email: produkce@societe.cz, Telefon: +420 225 341 300 / Mobil: +420 777 137 726