Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Reklamní předmět na míru, to je 3D tisk na zakázku

Reklamní předmět na míru, to je 3D tisk na zakázku

3D tisk na zakázku

Boříme mýty o tom, že výroba reklamních předmětů je finančně a časově náročný proces!

Société s.r.o. provozovatel stránek Reklamnídary.cz vyrobí reklamní 3D předměty na míru. Výrobu realizuje technologií ultra-detailního 3D tisku. Kreativitě se v tomto případě meze nekladou! Díky zkušenostem a desítkám úspěšných zakázek vyrobíme 3D reklamní předmět na míru pro Vás a pro Vaši firmu! 3D tisk na zakázku snadno a rychle!

V případě Vašeho zájmu, rádi připravíme kreativní koncept vašeho reklamního předmětu zcela zdarma! Své poptávky nám posílejte zde.

Jediné, co je k realizaci 3D reklamního předmětu, neboli pro 3D tisk na zakázku, třeba, je kreativní koncept ve formě 3D modelu! 3D koncept reklamního předmětu pro vás vytvoříme zdarma. Získáte tak lepší představu o tom, jak právě Váš reklamní předmět může vypadat!

Kreativní koncept 3D zakázkového tisku

Pro 3D kreativní koncept tvoříme 3-4 návrhy v podobě skic (viz. obrázek). S tímto kreativním konceptem je možné řešit různé záměry a potřeby, které má Váš reklamní předmět splňovat. 3D kreativní koncept je vyroben podle Vašeho zadání, kterému se vždy snažíme co nejvíce přiblížit. Podle Vámi vybraného návrhu vyrobíme grafický 3D model, který je nutný pro výrobu reklamního předmětu 3D tisken na zakázku.

3d tisk na zakázku

návrh pro 3d tisk

 

3D model pro 3D tisk na zakázku

3D model lze rozdělit do 2 kategorií podle náročnosti provedení. V obou případech lze na produkt umístit logo nebo text dle Vašich požadavků. Provedení může být embosované (vystouplý tisk), barvené, nebo tištěné 2D technikou tamponového tisku. Tamponový tisk je proces, kdy se převádí 2-D obraz na 3-D projekt. Je to tedy proces, kdy se převádí logo z tiskové desky, přes silikonové nosiče (tzv. tampony) na plochu určenou pro tisk. Tampotisk je dnes velmi populární a můžete ho vidět v mnoha průmyslových odvětvích – automobilový průmysl, propagační výrobky, elektronika, zdravotnictví atd.

3D tisk předmětů

3D tisk reklamních předmětů

Jednoduchý 3D model (viz. obrázek) je geometricky zjednodušen do základních tvarů a má méně detailů. Skládá se typicky z jednoho kusu, který je tištěn z materiálu jedné barvy dle stupnice RAL, což je průmyslový standard pro stupnici barevných odstínů, který Vám pomůže zvolit si vždy ten správný odstín barvy.

3D tisk reklamních předmětů

Složitý model 3D reklamního předmětu

Složitý 3D model (viz. obrázek) je geometricky komplikovanější, má více detailů. Lze ho skládat z více segmentů, které mohou být vyrobeny z materiálů různých tvrdostí a barev dle stupnice RAL.

Po schválení kreativního konceptu 3D tisku se přechází k sériové výrobě produktu pomocí 3D tiskáren.

Hlavními výhodami 3D tisku jsou:

  • možnost realizace již od 1 kusu;
  • možnost modifikace předmětů před každým tiskem;
  • možnost malosériové výroby;
  • krátké termíny dodání.

Tedy jeden předmět může být jinak barevný, s jiným logem a z jiného materiálu než předmět z předchozí série 3D tisku. Další výhodou jsou pravidelné dodávky – nemusíte tedy převzít 1000ks naráz, ale můžete si je rozdělit na více dodávek. Neposlední výhodou je možnost opakované výroby Vašeho předmětu během několika hodin!

V případě Vašeho zájmu a jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat zde

Nebo na Tel. +420  225 341 300, Email: produkce@societe.cz. Société s.r.o., Pod Labuťkou 1421/32, Praha 8.