Pocit bezpečí prodává v každé době

Pocit bezpečí prodává

Je nutné si uvědomit, že současná situace míří na základní lidské pudy jako jsou strach, pocit bezpečí a zajištění základních životních potřeb.

Zajištění základních životních potřeb zatím vítězilo a byli jsme ochotni chodit do obchodů, kde se lidé necítili bezpečně. S otevíráním dalších obchodů a prodejních míst si budou zákazníci moci vybírat, kde nakoupí.

Během následujících dní a týdnů se budou otevírat další obchody. Obchody budou muset zajistit, aby se tam zákazníci cítili bezpečně. Pokud se zákazníci budou v obchodě citit bezpečně budou ochotně a rádi utrácet. Jenom malý náznak nebezpečí nebo spíše nedostatečného bezpečí vyžene zákazníky z obchodu.
Pokud vůbec nakoupí, tak nákup omezí a maximálně urychlí.

Jak nejlépe zajistit pocit bezpečí zákazníků v obchodě?

  • stojan s desinfekcí ihned u vchodu provozovny
  • všichni pracovníci v provozovně by měli mít čisté a funkční roušky
  • funkční rouška musí být suchá a čistá
  • bavlněnou roušku je nutné vyměnit každé 3-4 hodiny
  • o bavlněnou roušku je nutné se správně starat, sterilizovat ji a žehlit
    pracovníci by si měli desinfikovat ruce před každým jednáním se zákazníkem, proto je nutné používat kvalitní antivirucidní přípravky na ruce
  • pokud jednání se zákazníkem trvá déle jak 30 minut je vhodné si po jednání vyměnit roušku
  • v provozovně by se neměl objevit nikdo bez roušky
  • prostory a místa, kterých se zákazníci dotýkají je nutné každé 2-3 hodiny desinfikovat, zde je vhodné používat desinfekci Covid-19 a používat ochranné rukavice

Pokud dodržíte výše uvedené zásady, tak se zákazníci budou v provozovně cítit bezpečně. Pocit bezpečí je základní lidský pud, který lze težko racinálně ovlivnit.

Zákazník, který se nebude cítit bezpečně nebude řešit své vyšší potřeby, ale jen a pouze potřebu bezpečí. Při neuspokojené potřebě bezpečí nebude mít zájem o nákup, ale co nejdříve provozovnu opustit.

Pocit bezpečí prodává

Pocit bezpečí prodává

Další reklamní a dárkové předměty je možné najít přes naše specializované weby: