Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Papírový a plastový kelímek pro firemní personalizaci

Papírový a plastový kelímek pro firemní personalizaci

Papírový a plastový kelímek jsou ideální předměty pro reklamu a budování povědomí o Vaší značce

Papírový a plastový kelímek jsou jedním z nejklasičtějších a nejosvědčenějších reklamních výrobků současnosti. Skvělý, praktický a levný reklamní předmět, který si může dovolit každá firma! Propagujte své nejnovější nabídky nejen studených nápojů, ale také například svou firmu nebo služby prostřednictvím papírových kelímků. Můžeme Vám potisknout kelímky jedno nebo více barevně, přesně podle Vašich představ a zadání ve fotografické kvalitě po celém obalu.

V sortimentu máme na výběr z více typů papírový a plastový kelímek určených pro studené nápoje:

Například papírový kelímek na studené i teplé nápoje jsou vyrobeny z vysoce kvalitního papíru a proto jsou kelímky velmi stabilní. Výhodou těchto kelímků je nejen jejich stabilita, ale rovněž dobré izolační vlastnosti. Kelímky je možné realizovat  s plným barevným individuálním potiskem. Vysoká bělost křídového papíru, z kterého jsou vyrobeny, umožňuje provádět potisk v téměř fotografické kvalitě bez jakýchkoliv grafických omezení na celém povrchu kelímku.

Papírový kelímek s individuálním potiskem jsou k dispozici v následujících rozměrech:

– 200/260 ml – 300/370 ml – 400/470 ml

papírový a plastový kelímek

reklamní papírový kelímek

Plastové kelímky s tiskem loga

Náš sortiment jednorázových kelímků s potiskem zahrnuje také plastové kelímky s individuálním reklamním potiskem. Tyto kelímky jsou vyrobeny z plastu s velmi vysokou průhledností. Otisk logotypu lze tisknout na jedné straně případně na dvou stranách kelímku. Cena plastových reklamních kelímků s logem závisí na počtu barev a množství tisku.

Plastové kelímky s reklamním potiskem jsou k dispozici v provedení:

  • PET kelímky o objemu 300, 400 a 500 ml
  • PP kelímky o objemu 300, 400 a 500 ml

Jednoduché papírové kelímky s potiskem – v našem sortimentu jednorázových kelímků s potiskem jsou i jednoduché a ekonomicky výhodné papírové kelímky. Jedná se o atraktivní organické, biologicky odbouratelné PLA kelímky s možností potisku Vašeho loga.

Papírové kelímky s logem jsou k dispozici ve všech standardních velikostech:

  • Kelímky o objemu 100, 150, 180, 200, 300, 400 a 500 ml
  • Kelímky s dvojitou stěnou o objemu 100, 150, 180, 200, 300, 400 a 500 ml
  • Biologicky odbouratelné kelímky PLA o objemu 100, 200, 300, 400 a 500 ml

Reklamní papírové kelímky na zmrzlinu s možností potisku

Výborně se hodí pro stánkaře a restauratéry nebo na firemní akce, kde se podává zmrzlina nebo jiný dezert. Můžeme pro ně vytvořit nezapomenutelný design, který zajistí, že na logo nebo reklamní sdělení Vaší společnosti budou všichni dlouho vzpomínat.

Papírové kelímky na zmrzlinu s firemním potiskem jsou k dispozici ve velikostech:

– 110 ml, 140 ml, 160 ml, 250 ml, 360 ml, 500 ml

Více druhů, inspirace a nápadů najdete zde – Papírové kelímky a jiné obaly

V případě Vašeho zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat zde.

Nebo na Tel.: +420  225 341 300, Email: produkce@societe.cz. Société s.r.o., Pod Labuťkou 1421/32, Praha 8.


Jednorázové nádobí s potiskem

Jednorázové nádobí s potiskem – papírové tácky, talíře, kelímky, krabičky na popcorn Poutavé, praktické a moderní! Jednorázové nádobí – papírové kelímky, tácky, talíře, krabičky na popcorn a jiné druhy obalů a nosičů potravin. Toto jednorázové nádobí s vlastním potiskem je nejen skvělou reklamou pro vaši firmu, ale také velmi funkčním prvkem – který vám umožní vychutnat si kávu nebo čaj kdekoli a kdykoli.