Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Originální reklamní dar - reklamní těstoviny ve tvaru Vašeho loga

Originální reklamní dar – reklamní těstoviny ve tvaru Vašeho loga

Reklamní těstoviny

Láska prochází žaludkem, proto jsme si pro Vás připravili originální reklamní dar v podobě těstovin ve tvaru Vašeho loga!

Představujeme Vám netradiční „předmět“, který přináší zajímavé spojení gastronomie a reklamní propagace. Reklamní těstoviny neslouží pouze k propagaci vaší značky, ale je také originálním dárkem, který i skvěle chutná.

K dispozici je výběr ze mnoha speciálních tvarů, barev a příchutí na míru, podle Vašeho výběru. Ať už Vaše firma slaví výročí, nebo se jen chystáte na firemní grilovačku tento dar pro Vás jistě bude to pravé!

Reklamní těstoviny ve tvaru Vašeho loga

Reklamní těstoviny

Na výběr je z mnoha velikostí a obalů, do kterých je možné Váš originální dar zabalit. Originální štítky s ofsetovým tiskem zaručují kvalitu a stálost barvy, podle vašeho výběru a grafických návrhů. Těstoviny je možné vyrobit v různých barvách, dle Vašich požadavků.

Těstoviny s reklamními motivy nejsou jen originálním darem, ale také darem, na kterém si pochutnáte. Těstoviny vyráběné s reklamními motivy, logy jsou kvalitní těstoviny z tvrdé pšeničné krupice barvené přírodními barvami. Na výběr jsou těstoviny sladké i slané. Jako bonus můžete získat příležitost oslnit klienty, kteří dbají na správnou životosprávu a to reklamními těstovinami ze špaldové mouky. Reklamní těstoviny ze špaldové mouky jsou výživově bohatší, než těstoviny z běžné mouky!

Konkrétní cenu dodávky reklamních těstovin stanovujeme na základě požadovaného množství a přesného provedení reklamních těstovin včetně barevnosti, velikosti balení a štítku.

Pokud Vás tento originální reklamní předmět zaujal, neváhejte kontaktovat!

 Firma Société s.r.o. / reklamnidary s dlouholetými zkušenostmi v oblasti reklamních předmětů je tu pro Vás! 
Email: produkce@societe.cz, Telefon: +420 225 341 300 / Mobil: +420 777 137 726