Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Hledáte ideální velikonoční dárek? Máme řešení!

Hledáte ideální velikonoční dárek? Máme řešení!

Pokud hledáte ideální dárek pro své blízké nebo zaměstnance máme pro vás super tip! Čokoládový Labyrint! Originální dárek, který potěší jak děti tak dospělé. Jedná se o čokoládové ,,bludiště‘‘, které je originálním darem, který udělá radost, a ještě si na něm pochutnáte!

Čokoládová bludiště se vyrábějí s příchutí mléčné nebo bílé čokolády. Kulička, která projíždí v dráze labyrintu je rovněž k nakousnutí. Nejedná se totiž o kovovou kuličku, na kterou jsme všichni zvyklí, ale o kuličku antiperle, kterou můžete po Vašem vyhraném boji zasloužené sníst! Pro více insprirace navštivte náš web věnovaný reklamním cukrovinkám!

Tento labyrint je originálním reklamním darem, který do detailu splňuje ,,wow‘‘ efekt. Nejen, že si zasoutěžíte, ale zároveň si pochutnáte. Bludiště lze vyrobit v klasickém tvaru, ale také ve tvaru velikonočního vajíčka nebo vánočního stromečku. Pro Vaši firmu je rovněž možné vyrobit labyrint na míru například ve tvaru loga Vaší firmy! Viz obrázek:

V případě Vašeho zájmu, rádi připravíme kreativní koncept vašeho reklamního předmětu zcela zdarma! Své poptávky nám posílejte zde.

Jediné, co je k realizaci reklamního předmětu třeba, je kreativní koncept! Návrh Vašeho reklamního předmětu pro Vás vytvoříme zcela zdarma. Získáte tak lepší představu o tom, jak právě Váš čokoládový labyrint může vypadat!

Kreativní koncept

Pro kreativní koncept tvoříme 3-4 návrhy v podobě skic. S tímto konceptem je možné řešit různé záměry a potřeby, které má Váš reklamní předmět splňovat. Koncept je vyroben podle Vašeho zadání, kterému se vždy snažíme co nejvíce přiblížit.

V případě, že Vás tento reklamní dar zaujal, neváhejte nás kontaktovat zde.

Nebo na Tel.: +420 225 341 300. Email: produkce@societe.cz Société s.r.o., Pod Labuťkou 1421/32, Praha 8.

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.textil-pro-firmy.cz , web věnovaný reklamnímu a pracovnímu textilu. Široký sortiment textilu z evropských skladů a s možností rychlého dodání. Na textil našijeme nebo ho potiskneme. Ideální volba pro firmy, které objednávají pracovní oděvy nebo reklamní textil pro svou společnost. Na webu najdete montérky, hotelový a restaurační textil, zdravotnický textil. Dále také trička, blůzy, pánské košile k potisku nebo například zimní čepice.

www.Lanyard-europe.com, prezentuje nejrůznější druhy lanyardu s potiskem i bez. Vše co potřebujete pro úspěšné upořádání konference a firemního setkání! V sortimentu můžete nalézt lanyardy hladké nebo ploché a příslušenství k nim. Dále také bezpečnostní pásy na kufr, klíčenky, obaly na brýle nebo plnobarevné tkaničky.

www.reklamni-napoje.cz, je web zaměřený na reklamní nápoje od vod, přes ovocné reklamní nápoje, energetické nápoje až po alkoholické reklamní nápoje. Možnost výroby energy drinků s logem firmy, kávových ,,shotů´´, minerálních vod, džusů nebo i ledniček na míru pro Vaši firmu s Vaším logem!