Čistící hadřík na obrazovky TV

Čistící hadřík na obrazovky TV.

Výsledek obrázku pro Čistící hadřík na obrazovky TV

Darujte praktický reklamní hadřík nebo utěrku na TV. Pro čištění displeje je určena strana z mikrovlákna. Dokonale očistí každý displej obrazovky. Nesprávným čistícím prostředkem můžete obrazovku nenávratně poškodit. Na reklamní čistící hadříky na TV je možnost plnobarevného potisku, baleny jsou jednotlivě v sáčku. Jedná se o nízko nákladový reklamní předmět, který je v dnešní době nepostradatelný, protože displej obrazovky, který je zanesený ztrácí svůj lesk a částečně i funkčnosti. 

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.usb-4-logo.com tady najdete USB disky, power banky. Vše k dispozici skladem s možností individuálního brandingu a rychlého termínu dodání. Zboží je k dispozici v Evropě a termín dodání je v řádu několika dní.

www.reklamni-cukrovinky.cz , je specializovaná stránka na ,,sladké dary´´, kde jsou všemožné druhy cukrovinek pro firmy a jejich zákazníky. V sortimentu jsou nejrůznějších druhy bonboniér, reklamních lízátek a bonbónů, reklamních nápojů, dárkových balíčků. Najdete zde také nejrůznější svatební cukrovinky nebo ,,fit mlsání´´