Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Bílé a hnědé papírové tašky s kroucenou rukojetí

Bílé a hnědé papírové tašky s kroucenou rukojetí

Papírové tašky s možností vlastního potisku

Při výrobě papírových ekologických tašek se zaměřujeme na to, aby každý výrobní proces byl co nejvíce šetrný k životnímu prostředí. Za tímto účelem se staráme o co možná nejmenší spotřebu surovin. Většina papírů, které vyrábíme, jsou certifikovány nebo recyklovány. Potisky na taškách jsou aplikovány pomocí nejkvalitnějších ekologických vodních nátěrů.

Bílé a hnědé a barevné papírové tašky s kroucenou rukojetí – Vyrobeno z papíru o hmotnosti 80 g až 125 g. K dispozici je 6 různých barev  + hnědá a bílá.(Možnost vlastních velikostí-na zakázku)

Ekologické papírové tašky, které nabízíme, jsou vyrobeny z nejkvalitnějších papírů. Vyrábí se z těchto materiálů: recyklovatelný papír, sulfátový eko papír/ šedý a bílý, křída mat, křída lesk různých hmotností a různých velikostí.

Potisk se aplikuje hlavně pomocí flexografické tiskárny (až šest barev). Nabízíme také metodu sítotiskového tisku a metodu offsetu

Pro více inspirace navštivte náš web: Papírové dary

 

Papírové tašky vytvářejí estetický a elegantní obraz Vaší značky.

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.usb-4-logo.com tady najdete USB disky, power banky. Vše k dispozici skladem s možností individuálního brandingu a rychlého termínu dodání. Zboží je k dispozici v Evropě a termín dodání je v řádu několika dní.

www.reklamni-cukrovinky.cz , je specializovaná stránka na ,,sladké dary´´, kde jsou všemožné druhy cukrovinek pro firmy a jejich zákazníky. V sortimentu jsou nejrůznějších druhy bonboniér, reklamních lízátek a bonbónů, reklamních nápojů, dárkových balíčků. Najdete zde také nejrůznější svatební cukrovinky nebo ,,fit mlsání´´.

www.reklamni-napoje.cz, je web zaměřený na reklamní nápoje od vod, přes ovocné reklamní nápoje, energetické nápoje až po alkoholické reklamní nápoje. Možnost výroby energy drinků s logem firmy, kávových ,,shotů´´, minerálních vod, džusů nebo i ledniček na míru pro Vaši firmu s Vaším logem!