Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Bezdrátová myš s textilním povrchem

Bezdrátová myš s textilním povrchem

Bezdrátová myš s textilním povrchem

Bezdrátová 2,4 GHz

Materiál: plast, textil

Citlivost: 1200 DPI

Napájení: 1 x AAA baterie

Možnosti potisku: tampon 1/0, tampon 2/0, tampon 3/0, tampon 4/0

Minimální objednávka: 100 ks

Pro více inspirace navštivte náš web: USB dary

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.Lanyard-europe.com, prezentuje nejrůznější druhy lanyardu s potiskem i bez. Vše co potřebujete pro úspěšné upořádání konference a firemního setkání! V sortimentu můžete nalézt lanyardy hladké nebo ploché a příslušenství k nim. Dále také bezpečnostní pásy na kufr, klíčenky, obaly na brýle nebo plnobarevné tkaničky.

www.reklamni-napoje.cz, je web zaměřený na reklamní nápoje od vod, přes ovocné reklamní nápoje, energetické nápoje až po alkoholické reklamní nápoje. Možnost výroby energy drinků s logem firmy, kávových ,,shotů´´, minerálních vod, džusů nebo i ledniček na míru pro Vaši firmu s Vaším logem!

www.reklamni-katalog.cz, je webem plný reklamních katalogů, které jsou roztříděny do různých kategorií, tak abyste se mohli snadno inspirovat při výběru reklamních darů. K dispozici jsou katalogy jedno druhové, specializované na jeden sortiment např. cukrovinky nebo textil, ale i více druhové katalogy. Více druhové katalogy obsahují průřez různými segmenty reklamních předmětů od propisek přes kuchyňské předměty až po předměty do Vaší kanceláře.