Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Zmrzlinové trendy 2020

Zmrzlinové trendy 2020

Zmrzlinové trendy 2020

Snad každý má rád slunce a pěkné letní počasí.. S tím souvisí i chutě dát si něco dobrého a osvěžujícího, což pefektně splňuje právě zmrzlina.

Zde uvádíme několik tipů a trendů týkajících se barev zmrzliny a způsobu podávání, které budou hitem v nadcházející sezóně

Zmrzlinové trendy 2020
Zmrzlinové trendy 2020

Barevnost

Trendem pro zmrzliny v roce 2020 budou pastelové barvy – zejména tyrkysová, vodová a mátová, skombinované do kontrastu s karmínovou, šarlatovou a červenooranžovou.  

Chutě a fascinující vzhled

K progresi gastromického umění přispívají i zálivky Á la carte a vrstvení zmrzliny v květinovém stylu, jemné přísady a chutě. Pokračují trendy špičkových sorbetů a přidávání marshmallows. Brûlée a suchý led lze stále vidět ve špičkových salonech.

Zdraví

Ne každý si může dopřát vše co vidí a spousta lidí má různá zdravotní omezení. Trendem jsou varianty zmrzliny bez potravinářských aditiv, zmrzlina bez laktózy a vajec,  zmrzlina s ovčím mlékem, s vitamíny a probiotiky.

Udržitelnost

Zákazníci vnímají udržitelnost již jako nutnost. Recyklované ubrousky, dřevěné nebo biologicky rozložitelné lžíce nebo certifikované recyklovatelné papírové kelímky, jsou tedy do značné míry již samozřejmostí.

Branding

Lidé si oblíbili zmrzlinu podávanou v papírových kelímcích. Zmrzlinové kelímky jsou dobře uchopitelné a mohou se i na chvíli odložit.  Pro vás jako prodejce je to skvělá příležitost jak se vrýt zákazníkovi do paměti. Papírové kelímky na zmrzlinu jsou ideální pro branding. Firemní reklama na zmrzlinových kelímcích vám pomůže odlišit se od ostatních prodejců a navýšit tržby. 

Zmrzlinové trendy 2020

Chcete prodávat “cool” zmrzlinu?

Vyberte si u nás papírové kelímky na zmrzlinu s reklamním potiskem v ceně!

Co potřebujete vědět:

  • Papírové kelímky dodané zákazníkům v zemích EU před 3. červencem 2021 lze prodávat bez štítku.
    Papírové kelímky, které mají být dodány a prodány v zemích EU po 3. červenci 2021, musí mít štítek.
    Do 4. července 2022 mohou být kelímky opatřeny štítkem se samolepkou.
    Štítek musí obsahovat jazyk země, ve které je produkt používán.
  • Označení bude povinné na všech papírových kelímcích, tj. Ať už jsou vyrobeny z lepenky s PE nebo s PLA povlakem.

Reklamní předměty je možné najít přes specializované weby:

www.textil-pro-firmy.cz , web pro reklamní a pracovní textil. Široký sortiment textilu z evropských skladů pro rychlý odběr. Na textil našijeme nebo ho potiskne. Ideální volba pro firmy, které objednávají pracovní oděvy nebo reklamní textil pro svou firmu. Na webu najdete montérky, hotelový a restaurační textil, zdravotnický textil, ale také trička, blůzy, pánské košile k potisku nebo například zimní čepice.

Žádný komentář