Samolepící čistítka na monitory

Samolepící čistítka na monitory.

Výsledek obrázku pro monitorVýsledek obrázku pro čistítka na mobil

 

Darujte praktické reklamní čistítko na monitor. Pro čištění displeje je určena strana z mikrovlákna. Druhá strana čistítka má speciální přilnavou vrstvu. To umožňuje mít lepící reklamní čistítko stále na monitoru. Dokonale očistí každý monitor. Na lepící reklamní čistítko na monitory je možnost plnobarevného potisku. Čistítko je baleno jednotlivě v sáčku. Jedná se o nízko nákladový reklamní předmět, který je v dnešní době nepostradatelný, protože displej obrazovky, který je zanesený ztrácí svůj lesk a částečně i funkčnosti.

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.reklamnidary.cz, je webem plným reklamních předmětů a darů. Pokud hledáte reklamní dárek nebo pozornost pro Vaše zákazníky či kolegy, tak tady je to správné místo, kde se inspirovat! Web je strukturován, tak aby bylo možné najít předmět, který právě Vaše firma hledá.

www.papirovedary.cz, zde najdete praktické pozornosti nejen na kancelářský stůl! Na webu naleznete mnoho kancelářských a praktických doplňků, jako jsou diáře, kalendáře nebo bloky s vlastním potiskem. Dále zde najdete papírové desky s individuálním potiskem, reklamní papírové kelímky a papírové čepice.

www.Lanyard-europe.com, prezentuje nejrůznější druhy lanyardu s potiskem i bez. Vše co potřebujete pro úspěšné upořádání konference a firemního setkání! V sortimentu můžete nalézt lanyardy hladké nebo ploché a příslušenství k nim. Dále také bezpečnostní pásy na kufr, klíčenky, obaly na brýle nebo plnobarevné tkaničky.