Psací souprava

Psací souprava

Psací souprava s možností potisku (vašeho loga).

Kuličková pera je možné opatřit brandingem, ideálně je možné použít tiskovou technologii tampon tisk nebo laser, obě se na reklamní předmět ideálně hodí a dobře vyniknou. Reklamní psací sada: kuličkové pero a válečkové pero zabalené v pouzdru z PU. Obě pera jsou s modrou náplní. Logo může být vyryto na kuličkové pero a válečkové pero.

  • Rozměr: 170 x 67 x 25 mm (pouzdro), 135 x průměr. 10 mm (kuličkové a kolečkové pero)
  • Materiál: kov, eko kůže
  • Váha: 100 g
  • Barva: světle zelená, bílá, černá
Psací souprava
Psací souprava
Psací souprava
Psací souprava

Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.reklamnidary.cz, je webem plným reklamních předmětů a darů. Pokud hledáte reklamní dárek nebo pozornost pro Vaše zákazníky či kolegy, tak tady je to správné místo, kde se inspirovat! Web je strukturován, tak aby bylo možné najít předmět, který právě Vaše firma hledá.

www.propiska-reklamni.cz je specializovaný web pro výběr reklamní propisky, kde jsou kvalitní a cenově dostupné propisky, které se hodí pro každou příležitost. Na webu je široký sortiment od levných plastových propisek až po propisky kovové. K dispozici jsou i luxusní pera od známých značek, jako je Parker nebo Luanda.

www.expresdary.cz poskytuje expresní dodání reklamních dárků bez potisku do 2-3 dnů. Skvělá volba pro ty, kteří nechtějí na své dary dlouho čekat, nebo si sami chtějí předmět vyzdobit nebo potisknout. Na webu naleznete lanyardy, tašky, voskovky, čepice nebo hrníčky. Zkrátka od všeho trochu tak, aby si vybral každý.