Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Papírový blok s vlastním potiskem

Papírový blok s vlastním potiskem

Papírové bloky s možností vlastního potisku

Trhací papírový blok na paletě je ideální stolní reklamní předmět. Originální předmět poznámkového bloku, který upoutá pozornost na první pohled a zaručeně zaujme klienta a upozorní na Vaše firemní logo. Blok je připevněn na malé dřevěné paletě. Paleta je v měřítku opravdové euro palety, takže reklamní předmět vypadá velmi realisticky.

Potisk lze umístit jak na jednotlivé listy, tak na bok bloku a to ze všech čtyř stran. Prezentujte své firemní logo jako paletu s bločkem. 

Pro více inspirace navštivte náš web: Papírové dary

 

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.usb-4-logo.com tady najdete USB disky, power banky. Vše k dispozici skladem s možností individuálního brandingu a rychlého termínu dodání. Zboží je k dispozici v Evropě a termín dodání je v řádu několika dní.

www.expresdary.cz poskytuje expresní dodání reklamních dárků bez potisku do 2-3 dnů. Skvělá volba pro ty, kteří nechtějí na své dary dlouho čekat, nebo si sami chtějí předmět vyzdobit nebo potisknout. Na webu naleznete lanyardy, tašky, voskovky, čepice nebo hrníčky. Zkrátka od všeho trochu tak, aby si vybral každý.

www.textil-pro-firmy.cz , web věnovaný reklamnímu a pracovnímu textilu. Široký sortiment textilu z evropských skladů a s možností rychlého dodání. Na textil našijeme nebo ho potiskneme. Ideální volba pro firmy, které objednávají pracovní oděvy nebo reklamní textil pro svou společnost. Na webu najdete montérky, hotelový a restaurační textil, zdravotnický textil. Dále také trička, blůzy, pánské košile k potisku nebo například zimní čepice.