Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Kovové reklamní propisky

Kovové reklamní propisky

Velmi kvalitní, reklamní, kovové propisky

Kovové reklamní propisky s potiskem jsou nejlepším kandidátem v poměru ceny a kvality.  Jsou ideální pro malé a střední podniky usilující o kvalitní pera za bezkonkurenční cenu. Kovové propisky s vlastním popiskem se skvěle hodí do dárkových tašek či na větší konference.

Zde jsou uvedeny nejoblíbenější modely pro kovové reklamní propisky.

Propiska COSMO

Propiska VENO

Propisky XENO

Pro více inspirace navštivte náš web: Reklamní propisky

Firma Société již více než 15 let poskytuje rady a cenné zkušenosti v oblasti propagačních předmětů, reklamního textilu a tiskové reklamy. Společnost Société má v sortimentu desítky tisíc reklamních darů, firemních pozorností a jiných propagačních prezentů. Poskytované portfolio služeb a reklamních předmětů společnosti Société je velice široké a různorodé. V sortimentu naleznete například papírové dary, psací potřeby, reklamní textil, ale také reklamní cukrovinky nebo reklamní nápoje. Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.usbdary.cz , zde naleznete USB disky, power banky, bluetooth klávesnice, bezpečnostní krytky na web kameru nebo dokonce karaoke bluetooth reproduktor s mikrofonem. Ideální web pro hledání elektronických gadgetů a vychytávek!

www.usb-4-logo.com tady najdete USB disky, power banky. Vše k dispozici skladem s možností individuálního brandingu a rychlého termínu dodání. Zboží je k dispozici v Evropě a termín dodání je v řádu několika dní.

www.reklamni-cukrovinky.cz , je specializovaná stránka na ,,sladké dary´´, kde jsou všemožné druhy cukrovinek pro firmy a jejich zákazníky. V sortimentu jsou nejrůznějších druhy bonboniér, reklamních lízátek a bonbónů, reklamních nápojů, dárkových balíčků. Najdete zde také nejrůznější svatební cukrovinky nebo ,,fit mlsání´´.