Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/doc/blog.reklamnidary.cz/www/wp-content/themes/mts_schema/header.php on line 16
Isotermické krabice i reklamní

Isotermické krabice i reklamní

Isotermické, termo krabice jsou krabice, které mají speciální výplň, isotermickou fólii, na uchování teploty obsahu. Jsou určeny a idální na přepravu potravin, ale také na přepravu léků nebo jinách teplotně náchylných materiálů.

Isotermická krabice

Iotermické krabice jsou vyrobené z 85% z recklovaných plastů. Dovnitř krabice je možné ještě vložit zdroj chladu nebo tepla, aby teplota v krabici byla maximálně stabilizovaná.

Isotermická krabice detail

Isotermické krabice mají několik standartizovaných rozměrů od 6L (rozměr 24x24x19 cm) do 30L (rozměr 35x35x33 cm). Vyrabíme je také ve dvou provedeních 1-vrstvé a 2-vrstvé. Krabici je možné potisknout 1-3 barevným sítotiskem. Krabice je možné používat i opakovaně, například výměnou při doručení apodobně. V případě potřeby je možné vyrobit krabice na míru přesně podle potřeb a zadání zákazníka.

Možnosti isotermické krabice

Isotermické krabice jsou jedno nebo dvou vrstvé. Základem isotermické krabice je jedna nebo dvě vrstvy isotermického materiálu (A). Krabici je ještě možné doplnit o isolační fólii (B) a také o isolační vrstvu na dno a vršek krabice (C). Takto je obsah krabice maximálně chráněn před únikem a před průnikem venkovní teploty. Povrch krabice je lesklý, aby maximálně odrážel sluneční paprsky.

Pokud chcete chránit své zboží, v dobrém a kvalitním stavu ho doručit k zákazníkům, tak doporučujeme krabice vyzkoušet.

Neváhejte nás kontaktovat na email produkce@societe.cz nebo na telefonu 777 13 77 26.