Geometrická sportovní láhev

Geometrická sportovní láhev

Geometrická sportovní láhev s možností potisku (vašeho loga).

Reklamní jednoplášťová láhev geometrického stylu s hladkou plochou úchytu pro možnost aplikace loga. Víčko s bajonetovým uzávěrem obsahuje držátko a vytahovací slámku. Dodáváno v dárkové krabičce. Láhev je možné opatřit brandingem dle vlastního přání.

  • Rozměr: do průměru 7,8 x 27 mm
  • Materiál: BPA-freeTritan
  • Váha: 160 g
  • Barva: černo sytá-šedá, průhledná bezbarvná-bílá, modrá-bílá
Geometrická sportovní láhev
Geometrická sportovní láhev
Geometrická sportovní láhev
Geometrická sportovní láhev

Většinu reklamních výrobků je možné najít přes specializované weby:

www.reklamnidary.cz, je webem plným reklamních předmětů a darů. Pokud hledáte reklamní dárek nebo pozornost pro Vaše zákazníky či kolegy, tak tady je to správné místo, kde se inspirovat! Web je strukturován, tak aby bylo možné najít předmět, který právě Vaše firma hledá.

www.expresdary.cz poskytuje expresní dodání reklamních dárků bez potisku do 2-3 dnů. Skvělá volba pro ty, kteří nechtějí na své dary dlouho čekat, nebo si sami chtějí předmět vyzdobit nebo potisknout. Na webu naleznete lanyardy, tašky, voskovky, čepice nebo hrníčky. Zkrátka od všeho trochu tak, aby si vybral každý.

www.reklamni-napoje.cz, je web zaměřený na reklamní nápoje od vod, přes ovocné reklamní nápoje, energetické nápoje až po alkoholické reklamní nápoje. Možnost výroby energy drinků s logem firmy, kávových ,,shotů´´, minerálních vod, džusů nebo i ledniček na míru pro Vaši firmu s Vaším logem!